en | nl

Over Sharp at Work

Sharp at Work is Dè dienstverlener op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Payrolling. Wij helpen werkzoekenden aan een baan door het bij elkaar brengen van de werkgevers en de werkzoekenden. Wij ondersteunen onze kandidaten door goed te kijken naar zijn of haar wensen en ervaring en geven daar waar nodig sturing om tot het gewenste resultaat te komen.

Missie

Sharp at Work is een arbeidsbemiddelaar waarbij werkzoekenden en werkgevers de klant zijn. Sharp stelt zich tot doel om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Mensen aan het werk krijgen, te houden en te laten (door)groeien en werkgevers te laten groeien door ze te voorzien van de juiste mensen.

Visie

Sharp at Work wil een betrouwbare partner zijn voor al haar stakeholders nu en in de toekomst. Wij opereren in een zeer dynamische markt waarbij flexibiliteit steeds belangrijker wordt. Sharp at Work monitort en anticipeert daarom op veranderingen zodat wij altijd klaar zijn om snel te schakelen. Zo waarborgen wij continuïteit zowel op de korte als lange termijn.