en | nl

Onze diensten

Wij zijn u van dienst met:

Uitzenden

Uitzenden is gelijk aan flexibiliteit. Heeft u extra handen nodig of bent u er niet zeker van of uw personeelsbehoefte vandaag hetzelfde is als over een maand? Dan is (tijdelijk) personeel op uitzendbasis een goede oplossing. Sharp at Work beschikt over een ruime pool aan flexkrachten met kennis, ervaring en competenties in verschillende vakgebieden, welke snel ingezet kunnen worden. Zodra de uitzendkracht bij u aan de slag gaat wordt er d.m.v. een inleenovereenkomst o.a. vastgelegd wanneer de uitzendkracht start, voor welk tarief, en onder welke voorwaarden.

Blijft een uitzendkracht voor langere tijd voor u werkzaam dan kunt u het eerste anderhalf jaar (fase A) de uitzending op elk moment beëindigen. Het is belangrijk om te weten dat naar mate de uitzendkracht langer werkzaam is hij meer rechten verwerft. Daarom wordt de inleenovereenkomst na anderhalf jaar (fase B) telkens voor (vooraf) bepaalde tijd verlengd. Na drie en een half jaar heeft de uitzendkracht recht op een vast dienstverband (fase C).

Detacheren

U heeft voor langere tijd personeel nodig, maar u weet niet zeker of het langer dan een half jaar is. Het is een veel voorkomende kwestie. Met detacheren sluit je de financiële risico’s van een normaal arbeidscontract uit. U bent opdrachtgever en Sharp at Work de werkgever. De flexkracht wordt ingehuurd voor bepaalde tijd. Wij nemen voor u werk uit handen met betrekking tot de werving & selectie en alle administratieve lasten. Uiteraard kiest u de kandidaat van uw keuze.

Payrolling

Heeft u eigen (kandidaat) werknemers die u niet zelf op de loonlijst kan/wilt nemen, wilt u geen tijd verliezen met het bijhouden van loonadministraties en/of wilt u zelf uw personeel regelen, maar toch bepaalde risico’s afdekken? Dan is payrolling wellicht uw oplossing. Payrolling kan op een aantal verschillende manieren ingevuld worden waarbij u een keuze moet maken over waar welke verantwoordelijkheid ligt met betrekking tot de loonadministratie, vast of flexibele uren en of u wel of geen verzuim / arbeidsongeschiktheidsrisico wilt dragen. Neem met ons contact op voor een advies op maat.

Werving & Selectie

Bij Werving & Selectie geeft u het tijdrovende werk van het vinden, werven en selecteren van de juiste mensen uit handen. Heeft u een moeilijk vervulbare vacature en komt u maar niet aan de juiste kandidaat, Sharp at Work is doorlopend op zoek en wij zijn in staat om u te helpen. Zijn er veel kandidaten op de markt en wilt u kiezen uit de beste 3 dan doen wij voor u het voortraject.

International Recruitment

Heeft u in uw sector te maken met krapte op de arbeidsmarkt? Dan is grensoverschrijdend talent en vakmanschap wellicht de oplossing voor u. Binnen steeds meer bedrijven is Engels de taal van de werkvloer. Daarom zijn vaklieden en hooggekwalificeerd personeel uit Europa steeds vaker de oplossing voor moeilijk vervulbare vacatures. Sharp at Work heeft een specialist in huis voor internationale werving & selectie inclusief ondersteuning m.b.t.  de praktische zaken die komen kijken bij het aantrekken van internationale arbeidskrachten.